Suvi

”I cannot teach anybody anything, I can only make them think”
-Socrates

Suvi Suur-Inkeroinen

Minua ei ole helppo laittaa yksinkertaisesti yhteen laatikkoon tai kategoriaan. Voit löytää minut ihmisten edestä puhumasta taukoamatta minulle tärkeistä asioista tai hiljaisena metsästä, tallilta tai muualta, jossa olen keskittynyt enemmän olemiseen.

Käytännönläheisyys ja maalaisjärki kohtaavat henkisen puolen ja maailmanjärjestyksen, jossa näkymätönkin on todellista. Näiden teemojen ympärille kietoutuu se todellisuus, jota minä elän ja joka aiheuttaa minussa ihmetystä yhä uudelleen.

Yliopiston ja yritysmaailman mutkien kautta löysin tieni hyvinvointipalveluiden äärelle ja nyt saan tehdä itselleni merkityksellisiä asioita. Minulle on tärkeää toimia siten, että voin antaa jotain tähän maailmaan ja että hyvinvoinnin kasvattamiselle on mahdollisuus.

Vuosien ajan olen ollut kiinnostunut hevosista, hevosten kanssa yhdessä tekemisestä, ihmisistä, ihmisyydestä ja erilaisista terveyttä edistävistä hoitomuodoista sekä tietoisuuden syventämisestä. Omien kokemuksieni ja lukuisten koulutusten kautta olen oppinut sen mitä nyt osaan ja annan eteenpäin.

Palaan kuitenkin usein tiettyyn loppupäätelmään; mitä enemmän tiedän, sitä enemmän ymmärrän että en tiedä juuri mitään. Oppiminen on loputonta.
Tarkoituksenani auttaa ihmisiä ja eläimiä niillä keinoilla, joita minulla on. Olen kiitollinen valitsemastani polusta.

Käymieni koulutusten ja kurssien sekä itseni kehittämisen kautta (lue koulutuksestani täältä) olen löytänyt minulle soveltuvat tavat tarjota palveluitani eteenpäin.

Jos olet kiinnostunut kirjastani, kursseista, valmennuksesta tai hoidoista, ota rohkeasti yhteyttä! suvi@suvintuulet.fi