Suvi

”I cannot teach anybody anything, I can only make them think”
-Socrates

Suvi Suur-Inkeroinen

Minua ei ole helppo laittaa yksinkertaisesti yhteen laatikkoon tai kategoriaan. Voit löytää minut ihmisten edestä puhumasta taukoamatta minulle tärkeistä asioista tai hiljaisena metsästä, tallilta tai muualta, jossa olen keskittynyt enemmän olemiseen.

Tekemisen lisäksi pidän osaamistani ja tietotaitoani yllä kouluttautumalla jatkuvasti. Tällä tavalla saan tarjottua myös asiakkailleni päivitettyä tietoa ja osaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Minussa yhdistyvät käytännönläheisyys ja kiinnostus kaikkea ei tarkasti selitetävissä olevaa kohtaan. Elämä ja sen ihmeellisyydet ja paradoksit hämmentävät minua jatkuvasti.

Yliopiston ja yritysmaailman mutkien kautta löysin tieni hyvinvointipalveluiden äärelle ja nyt saan tehdä itselleni merkityksellisiä asioita. Minulle on tärkeää toimia siten, että voin antaa jotain tähän maailmaan ja että hyvinvoinnin kasvattamiselle on mahdollisuus.

Käymieni koulutusten ja kurssien sekä itseni kehittämisen kautta (lue koulutuksestani täältä) olen löytänyt minulle soveltuvat tavat tarjota palveluitani eteenpäin.

Jos olet kiinnostunut kirjastani, kursseista, valmennuksesta tai hoidoista, ota rohkeasti yhteyttä! suvi@suvintuulet.fi