Ohjaus/Coaching etänä

”Teetä ja sympatiaa” ohjaushetki

Pidetään yhdessä etänä teehetki ja jutellaan sinulle tärkeistä ja/tai mielenpäällä olevista asioista. Saat käytttöösi kaiken osaamiseni, mitä minulla on sinulle tarjota avuksi, valmiita vastauksia minä en voi sinulle antaa, mutta autan sinua löytämään ne itse.

Hanki ohjaus verkkokaupastani tai laita viesti suvi@suvintuulet.fi

Olin Suvin teetä ja sympatiaa verkkotapaamisessa.
En oikeastaan ollut valmiiksi ajatellut, mitä tapaamiselta haluaisin tai odottaisin, saatika mitä haluaisin käsitellä.
Aiheeksi nousi hevoseni ja sen kanssa esiintnyvät ajoittaiset pelkotilat. Asiaa pohdittiin ja puitiin monelta kantilta ja palattiin ajassa taaksepäin, jolloin itse tajusin ongelmieni juontavan juurensa jo sieltä. Menneisyydestä ja kehon tiettyyn toimintamalliin tottumisesta ja tämän toiminnon laukeamisesta tietyissä tilanteissa. Tämän vuoksi pelko kontrollin menetyksestä koskien omaa kehoa on ruokkinut tilannetta vielä lisää.
Suvi osasi hienosti kysellä, ymmärtää ja ohjata avaamaan ja käsittelemään asiaa omaehtoisesti. Hänen empatia ja tilannetaju oli erinomainen ja hänelle on helppo puhua, vaikka itkun seastakin. Ei tule ole, että tarvitsisi hävetä, sitä että olet juuri sellaisena omana riekaleisena itsenäsi hänen kanssaan yhteydessä.
Todellakin suosittelisin myös muille, avautuminen itseä kalvavasta asiasta helpottaa kumasti sitä tuskaa. Samoin kuin se, että saat tukea siihen, että sinä riität juuri tuollaisena tällä hetkellä.
Tuhannesti kiitoksia, ilman tätä ei olisi vyyhti alkanut selvitä!

Koetko olevasi yksin hevosasioiden tai elämäntilanteesi kanssa? Tuntuuko siltä, että joskus olisi hyvä keskustella omista ja/tai hevosiin liittyvistä asioista jonkun ulkopuolisen kanssa? Kaipaatko näkökulmia tai suuntaviivoja? Tai vain sitä, että joku kuuntelisi juuri sinua?

Kohtaan työssäni paljon ihmisiä ja paljon tulee myös yhteydenottoja pitkien välimatkojen takaa, jonne ei ihan helposti saada, ainakaan nopealla aikataululla, järjestettyä reissua. Olen myös huomannut ja huomioinut, että ihmisillä on tarve saada pallotella asioita ihmisen kanssa, joka ei anna suoria ja selkeitä vastauksia, mutta auttaa ihmistä itse näkemään eri näkökulmia ja vaihtoehtoja.

Etenkin tämä on tärkeää, jos ihminen kokee olevansa asiansa kanssa yksin, syystä tai toisesta.

”Teetä ja sympatiaa-ohjaus” saikin alkunsa juuri tästä. Haluan omalta osaltani auttaa ja tukea ihmisiä heidän matkallaan ja polun kivikkoisilla osuuksilla. Minulla on vuosien kokemus hevosten kanssa toimimisesta ja olen kohdannut sekä omassa elämässäni että työni puolesta monenlaisia tilanteita. Olen myös perehtynyt paljon tietoisuuteen, itsetuntemuksen syventämiseen ja ihmisenä olemisen erilaisen haasteisiin.

Ohjaus

Sain keskustelusta enemmän kuin odotin. Osaat kuunnella läsnäolevasti ja tuot rehellisen suorasti esille oman näkemyksesi. Tuli tunne, että on tullut kokonaisvaltaisesti kuulluksi ja nähdyksi asiansa kanssa.
Pääsin kiinni omasta, turhaa energiaa syövästä, toimintamallista. Herättelit hyvin miettimään asioita, joilla saada kela pysähtymään.
Ehdottomasti suosittelen kaikille, jotka haluavat peilata ajatuksiaan. Kiitos!

Kiinnostuitko?

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä minuun spostilla suvi(at)suvintuulet.fi. Vot ostaa mentoroinnin joko verkkokauppani kautta tai saamalla maksutiedot spostitse.

Tämän jälkeen sovimme tapaamisen joko etäyhteydellä (esim. wa-videopuhelu tai skype).

Voimme jo etukäteen sopia aihetta/keskustelun tavoitetta tai käydä läpi teemaa, joka nousee esiin hetkessä.

Ohjauksen hinta

50€/ kerta (maksimikesto 45min).
Hinta sis. alv 24%.

Huomioithan että “Teetä ja sympatiaa” ei ole eikä vastaa terapiaa.

Huom. Perumatta jätetyt tai 12 tuntia ennen sovittua aikaa perutut kohtaamiset veloitetaan kokonaan, mikäli painavaa syytä perumisellee ei löydy.

Kanssasi oli helppo keskustella, sain luottaa siihen, että voin kertoa kaiken; ongelmani moninaisuuden, positiiviset ja negatiiviset asiat, niin, että et tuomitse ja ymmärrät tilanteen kokonaisuudessaan. Erityisesti kiinnitin huomiota siihen, että katsoit tilannetta pitkältä aikaväliltä, ei niinkään, että ongelma on nyt, vaan että mitkä asiat siihen ovat ajan saatossa vaikuttaneet ja mitkä muut asiat edesauttavat ongelman negaatiota.

Annoit simppelin koulutusohjeen, joka on jo muutamassa kokeilukerrassa tuottanut tuloksia! Hevonen selvästi oppii uudelleen väärin opetetun tavan tilalle, ilme ja toimiminen kertovat uuden lampun syttymisestä!

Sain vahvistusta omille tunteilleni ja tunnekäsittelylleni, nyt tiedän ja tunnistan varmemmin tunteeni ja niiden vaikutuksen tilanteeseen tai tilanteen vaikutusen tunteisiin. Ja muistutus siitä, että vaikka mieli ymmärtää ja pystyn ratioonaalisesti ajattelemaan ja tunnistamaan tunteeni, niin kehon reaktio ajaa sen yli.

Sain vahvistusta omille tunteilleni ja tunnekäsittelylleni, nyt tiedän ja tunnistan varmemmin tunteeni ja niiden vaikutuksen tilanteeseen tai tilanteen vaikutusen tunteisiin. Ja muistutus siitä, että vaikka mieli ymmärtää ja pystyn ratioonaalisesti ajattelemaan ja tunnistamaan tunteeni, niin kehon reaktio ajaa sen yli.

Palaa etusivulle tästä.

Löydät minut myös Facebookista ja instagramista