Tunne Yhteys-konsepti

Minä uskon, että jos et tunne itseäsi, et voi voida hyvin. Sillä kukaan muu ei tiedä, mitä sinä tarvitset ja kuka sinä olet.

Tunne Yhteys-konsepti, mistä on kyse?

Tunne Yhteys kokonaisuus on rakentunut pikkuhiljaa ja palanen kerrallaan. Ja sen ydin on hyvinvoinnin luominen erilaisista näkökulmista. Voidaksemme hyvin, meidän tulee ensin tuntea itsemme, se kuka me olemme ja miten me toimimme. Hyvinvointi ei tarkoita jatkuvaa onnellisuudessa lillumista, mutta se on pienistä arkisista asioista nauttimista ja sitä, että sinä itse tiedät, mikä on sinulle tärkeää.

Tunne Yhteys-konsepti

Tunne Yhteys, mistä nimi?

Tarina on pitkä ja minun kohdallani siihen liittyy kolme hevosta, jotka ovat opettaneet minulle paljon asioita itsestäni. Kirjoitin joitain vuosia sitten kirjan ja miettiessäni kirjalle nimeä, jonka piti kuvata hyvin montaa asiaa samaan aikaan, keksin sanan tunne yhteys. Sillä on kaksi merkitystä ja noihin sanoihin linkittyy monta erilaista ajatusta.

Minulle Tunne Yhteys tarkoittaa yhteyttä itseeni, kehooni ja mieleeni, siten, että olen tietoinen kehoni ja mieleni erilaisista tilanteista ja hetkistä. Toisin sanoen lyhyesti, se on tietoisuutta. Toisaalta se on myös yhteyttä ympäröivään maailmaan ja hevoseen, yhteyttä, jonka tunnen niin tunnetasolla kuin jollakin syvemmällä tasolla, jolla tiedän kaiken olevan yhteydessä kaikkeen.

Tunne Yhteys konseptina

Voimme kehittää itseämme nykypäivänä monella eri tavalla, erilaiset hyvinvointiin liittyvät palvelut ovat jatkuvasti esillä tavalla tai toisella. Moniin palveluihin saattaa liittyä joku tietty metodi tai tyyli tehdä.

Olen itse ollut aina vähän kaikessa väliinputoaja, sillä pidän laajoista kokonaisuuksista ja haluan ymmärtää ja nähdä asioista monia eri puolia. Tämä tuo mukanaan myös haasteen, koska en voi tarjota kovin raameihin sidottua palvelua, silloin kun puhutaan itsetuntemuksen syventämisestä ja oman hyvinvoinnin lisäämistä. Vastauksia kun on yhtä monta kuin on yksilöitäkin.

Tästäjohtuen minulla on tämä konsepti, johon sisältyy erilaisia vaihtoehtoja, joilla lähestyä asiaa, eli omaa itseään. Minä uskon, että jos et tunne itseäsi, et voi voida hyvin. Sillä kukaan muu ei tiedä, mitä sinä tarvitset ja kuka sinä olet.

Tämän vuoksi konsept, johon kuuluu jo aiemmin mainitsemani kirja, verkkokurssi sekä ohjaus. Jollekin sopii asiasta lukeminen, toiselle kirjoittaminen ja jollekin puhuminen. Järjestän tällä teemalla myös kursseja, hevosten kanssa tai ilman. Kurssien sisältö katsotaan aina sopivaksi, samoin kuin kesto.

Jos olet kiinnostunut näistä palveluista, ota yhteyttä: suvi(at)suvintuulet.fi

Tunne Yhteys-konsepti
Kuva: Pixapay