Itsetuntemus-Verkkokurssi

Itsetuntemus-Verkkokurssi

Tervetuloa

mukaan matkalle kohti syvempää itsestuntemusta. Pääset hankkimaan kurssin täältä!

Oletko ajautunut tilanteeseen, jossa et enää oikein tiedä mitä haluat? Haluaisitko tuntea itsesi paremmin ja syventää tietoisuutta itsestäsi? Kenties löytää itsellesi oikeasti tärkeitä asioita? Oletko valmis luopumaan asioista, jotka eivät ole enää sinua varten?

Tämä kurssi on sinulle, kurssin aikana saat keskittyä itsetuntemuksesi kehittämiseen ja itsesi löytämiseen. Koetko olevasi hukassa? Et oikein enää tiedä kuka olet tai minne olet menossa. Tai kaipaatko vain rohkaisua siihen, mitä olet jo löytänyt? Itsetuntemuksen kasvattamisen kautta meidän on helpompaa ymmärtää itseämme ja tekemiämme valintoja.

Tällä noin kuuden viikon mittaisella matkalla on kolme osiota, joista jokaiseen kuuluu erilaisia tehtäviä, joiden tarkoitus on tuoda tietoisuuteen juuri sinulle ja juuri sinua koskevia asioita. Osioiden teemat linkittyvät toisiinsa ja toimivat pieninä askelina eteenpäin ja pikkuhiljaa tietoisuutta lisäten.

Tehtävät tehdään itsenäisesti ja kurssin sisältö on ainoastaan sinua varten. Tehtävät ovat pohdinta/kirjoitustehtäviä. Sinä itse toimit asiantuntijana omassa elämässäsi, näiden kysymysten ja pohdinta-aiheiden avulla tutustut itseesi ja lisäät hyvinvointiasi tiedostamalla asioita syvemmin.

Mistä on kyse?

  • Verkkokurssi, jonka aikana saat tehtävät neljän päivän välein sähköpostiisi
  • Tehtävät tulevat ladattavina PDF-tiedostoina
  • Kurssi sisältää 11 tehtävää ja yhden EKSTRA-tehtävän eli yhteensä 12 tehtävää
  • Kurssi koostuu kolmesta osiosta, jotka on suunniteltu niin, että aihetta syvennetään pikkuhiljaa. On tärkeää käydä läpi jokainen tehtävä huolella, jotta voit saada jotain irti seuraavasta tehtävästä.
  • Kurssin hinta 49,90€ (sis.alv24%)

Huom. Kurssi on vain ja ainoastaan Sinua varten, joten vain sinä itse voit määritellä miten ja kuinka paljon aikaa tehtävien parissa vietät.

Palautteita

…Olen tunnollisesti kahlannut, välillä rämpinyt ja viimeisen viikon leijunut tämän läpi. Oma elämäni on kokenut tämän kurssin myötä aivan valtavia muutoksia ja pelkästään hyvässä mielessä. ”

”..Kiitollinen sinulle hienosti rakennetuista tehtävistä, jotka avasivat ovia moniin mitä mainioimpiin paikkoihin. Paras löytöretki koskaan, löysin meinaa itseni. Tämän kurssin myötä olen vihdoin ja viimein oppinut ymmärtämään itseäni ja kokemaan todella puhdasta kiitollisuutta monesta asiasta ja ylipäänsä elämästäni.”

”..Tähän aamuun heräsi uskomattoman pirteä ja sielultaan voimakas ja määrätietoinen ihminen. Sydän täynnä rakkautta ja toteutettuja unelmia. Ilman tätä kurssia niin ei olisi, joten kiitollisuutta on täysin mahdotonta pukea sanoiksi. Sanotaan että yksikin pelastettu elämä on jo syy tehdä jotain, sinä teit minun elämästäni elämisen arvoista vaikkei se koskaan ole muuta ollutkaan,. Mutta omien mörköjen ja epävarmuuksien voittaminen tarvitsi näitä tehtäviä ja sinua. Kiitos Suvi aivan valtavan paljon. Ikuisesti todella kiitollinen!!!”

Jos sanot itsetuntemukset syventämiselle KYLLÄ, klikkaa tästä ja aloita verkkokurssi jo tänään!

Voit ostaa verkkokurssin myös Verkkokauppani kautta.

Palaa kotisivulle tästä