Kirja

Kirjan nimi: Tunne Yhteys
Kirjoittaja: Suvi Suur-Inkeroinen
Julkaisuvuosi, 2018.

Osta kirja täältä!

Vuonna 2013-2014 koin mitä tapahtuu, kun vetää itsensä liian äärirajoille. Kun vain tekee asioita ja suorittaa elämää, ymmärtämättä edes, että suunta ja vauhti on väärä. Kun vain kiihdyttää vauhtia, silloin kun pitäisi jo ymmärtää hidastaa. Kävin pohjalla, taistelin vastaan, lopulta järjestelin elämäni perustaa ja itseäni uudelleen. Lopulta löysin itseni tilanteesta, jossa olin irtisanoutunut vakituisesta työstä ja prosessin myötä ja sen jälkeen syntyi kirja.

Kirjoitin kirjan elämästä, kasvamisesta, oppimisesta ja poisoppimisesta sekä inhimillisyydestä. Joku voisi kutsua sitä henkisen kasvun kirjaksi, minä kutsun sitä itsetuntemuksen syventämiseksi, itsensä löytämiseksi sekä valojen ja varjojen kohtaamiseksi.

Tunne Yhteys-kirja

Minun polkuuni ovat vaikuttaneet suuresti hevoset, nuo ihmeelliset olennot, jotka vievät meidät ihmiset kerta toisensa jälkeen itsemme äärelle, oppimaan ja näkemään sen mitä olemme.  Mutta sinulle se voi olla jotain muuta tai joku muu.

Jos haluat lukea kasvutarinan, jonka universaalit aiheet koskettavat monen elämää. Jos kaipaat vertaistukea ja kokemusta siitä, että joku muukin on räpiköinyt tässä elämässä. Jos sinulla on vahva kokemus siitä, miten toinen ihminen, hevonen, harrastus, elämäntapa tai vaikka koira on vaikuttanut isosti elämääsi. Tämä kirja on sinulle.

Kirja on antanut lukijoilleen toivoa, lohtua ja iloa. Se on myös yllättänyt avoimuudellaan, sillä kirjassa toden totta kerrotaan kaikista elämän sävyistä.

Kirjan hinta on 27,50€ (sis alv.10%) + postikulut.
Voit ostaa kirjan verkkokaupasta tai laittamalla viestiä osoitteeseen suvi@suvintuulet.fi

Jos et halua ostaa omaksi, kysy paikkakuntasi kirjastosta/tee sinne aineistopyyntö, jos kirjaa ei vielä sieltä löydy.
Tunne Yhteys-kirja on omakustanne ja se on painettu Suomessa.

Tunne Yhteys kirja

Lukijoiden kommentteja

kiitos ihanasta kirjasta, ensimmäinen hevosesi muistuttaa niin meidän tarinaa hevoseni kanssa. Huomenna jatkuu lukeminen, nyt ei pysty kun itkettää.”

”Kiitos kun kirjoitit kirjan, sain juuri luettua sen. Päällimmäisenä on mielessäni suuri hämmennys ja samaan aikaan kiitollisuus ja toiveikkuus.
Se Suvi, jonka minä tunnen, on ihan erilainen, mitä kirjassasi kerrot.
Olen ajatellut, että olet niin sydän auki ja mielettömän tasapainoinen ja seesteinen. Hämmästyin lukiessani, millaisen tien olet kulkenut.”

”Mitä kirjasi sai tuntemaan; lohtua. Lohtua siitä, että joku toinenkin on kokenut näitä samoja ajatuksia ja ollut niiden kanssa yksin, koska ne poikkeavat niin vahvasti valtavirrasta.”

”Kirja tuli luettua ja pidin siitä kovasti, erittäin hyvin mielestäni kirjoitettu, tunsin samaistumista, itsekin tunnen, että olen koiran ja erityisesti hevosen kautta ihmisenä kasvanut ja kasvu jatkuu edelleen, siinähän ei valmiiksi tule”

Olen kirjoittanut kirjan kirjoittamisprosessista myös blogin, voit lukea sen täällä.