Hevoset/hoidot

Kranio-sakraalihoito hevoselle
Mitä:
Kranio-sakraali on lempeä hoitomuoto, joka perustuu aivo- ja selkäydinnestekierron vaikutukseen koko kehossa ja elimistössä. Kranio pohjautuu osteopatiaan, mutta se ei sisällä fyysistä manipulaatiota. Hoitaja etsii ja kuuntelee kraniaalista rytmiä, jonka kautta pyritään vapauttamaan kehossa (tai mielessä) mahdollisesti olevia jännitystiloja, kireyksiä tai kiputiloja hyvin kevyillä otteilla.

Kranio-sakraalihoito hevoselle

Mihin:
Epäpuhtaus askeleissa, vinoudet/epäsymmetriat, selkäkivut, aineenvaihdunta, lihaksilleja lihaskalvoille, stressiin, jäykkyyteen, hermojärjestelmälle jne. Kroonistuneet kivut tai vaivat voivat vastata hoitoon myös hyvin.

Kesto:
Hoito kestää noin 35-50 min. (”normaaliaika” noin 45min)

Suositeltu hoitokertojen määrä riippuu aina tilanteesta ja yksilöstä, 4-5 hoitokertaa antaa keholle mahdollisuuden vastata hoitoon parhaalla tavalla ja pitkäkestoisemmin.

Terveyttä ylläpitävänä hoitona hoitojen säännöllisyys tukee hyvinvointia.

HINTA 55€/krt (sis. alv24%) Maksutapa käteinen tai kortti.

Lue lisää kraniosta täältä.

Hevosshiatsu
Mitä:
Hevosshiatsu on japanilainen hoitomuoto, joka perustuu perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen. Kiinalaisen lääketieteen mukaan kehossamme kulkee energiakanavia eli meridiaaneja, joilla on jokaisella oma tehtävä ja tarkoituksensa kehomme ja mielemme hyvinvoinnissa.

Kuten itämaiseen lääketieteelliseen ajatteluun kuuluu, tällä hoidolla halutaan hoitaa terveyttä, ei niinkään pelkkiä oireita. Energiakanavia hoitamalla avataan tiukkoja alueita ja saadaan energia kulkemaan jouhevasti koko meridiaanilla. Fokus on oireiden syyn etsimisessä ja hoitamisessa, jolloin myös tulokset ovat pitkäkestoisempia.

Hoito tapahtuu kämmenin ja sormin painelemalla.

Mihin:
Hevosshiatsu voi auttaa mm. aineenvaihduntaan, lihaskireyksiin, hermojärjestelmään, nestekiertojärjestelmiin, mahaongelmiin, vinouksiin sekä henkisiin epätasapainotiloihin.

Kesto: Hoidon kesto noin 45 min

Suositeltu hoitokertojen määrä riippuu aina tilanteesta ja yksilöstä, 4-5 hoitokertaa antaa keholle mahdollisuuden vastata hoitoon paremmin ja pitkäkestoisemmin.

Terveyttä ylläpitävänä hoitona hoitojen säännöllisyys tukee hyvinvointia.

HINTA 55€/krt (sis. alv24%) Maksutapa käteinen tai kortti

Hevosshiatsu

Asiakkaiden kokemuksia

”Osallistuessani Suvin kurssille, sain osakseni sellaista sydämellisyyttä, hyväksyntää ja kannustusta, että halusin saada Suvin hoitamaan myös hevostani.  Kun Suvi tuli hoitamaan, tajusin miten tärkeää on kohdata ja nähdä hevonen sydämen kautta hoitotilanteessa. Opin itse paljon ja päätin jatkossa olla tosi tarkka kuka hevostani hoitaa ja miten. Suvin herkkyys ja lämpö on niin koskettavaa, että suosittelen ehdottomasti Suvin kursseja ja hoitoja.” -Päivi

Hoidoista mietin täsmäsanoja; tasapainottava, avaava tarkoittaen tässä energian kulkua ja myös sitten sitä kautta voimaannuttava. Näitä asioita tarvitaan nykyaikana! Eläimesi ja sinun yhteytesi eläimiisi (luonto) antaa lisäboostia hoitoihin. Sinä kohtaat lämpimästi ja lempeästi, ymmärtäen. Jopa minä, joka yritän olla ”sulkku” (ts. harrastelen näitä asioita matalalla profiililla, ääntä pitämättä kovassa maailmassa) puhun kaikenlaista. Suosittelen.