Ihmiset/hoidot

Kranio-sakraalihoito ihmisille

Kranio-sakraalihoito ihmisille
Mitä:
Kranio-sakraali on lempeä hoitomuoto, joka perustuu aivo- ja selkäydinnestekierron vaikutukseen koko kehossa ja elimistössä. Kranio pohjautuu osteopatiaan, mutta se ei sisällä fyysistä manipulaatiota. Hoitaja etsii ja kuuntelee kraniaalista rytmiä, jonka kautta pyritään vapauttamaan kehossa (tai mielessä) mahdollisesti olevia jännitystiloja tms. hyvin kevyillä otteilla.

Mihin:
Mm. vinouksiin, selkäkipuihin, lihaksiin ja lihaskalvoihin, stressiin, jäykkyyteen, hermojärjestelmään, aineenvaihduntaan jne. Kroonistuneet kivut tai vaivat voivat vastata hoitoon myös hyvin

Kesto:
Hoito kestää noin 35-50 min. (”normaaliaika” noin 45min )  

Suositeltu hoitokertojen määrä riippuu aina tilanteesta ja yksilöstä, 4-5 hoitokertaa antaa keholle mahdollisuuden vastata hoitoon paremmin ja pitkäkestoisemmin.

Terveyttä ylläpitävänä hoitona hoitojen säännöllisyys tukee hyvinvointia.

HINTA 55€/krt €/krt (sis. alv24%)
Maksutapa käteinen tai kortti

Lue lisää kraniohoidosta täältä.

Asiakkaiden kokemuksia

”Osallistuessani Suvin kurssille, sain osakseni sellaista sydämellisyyttä, hyväksyntää ja kannustusta, että halusin saada Suvin hoitamaan myös hevostani.  Kun Suvi tuli hoitamaan, tajusin miten tärkeää on kohdata ja nähdä hevonen sydämen kautta hoitotilanteessa. Opin itse paljon ja päätin jatkossa olla tosi tarkka kuka hevostani hoitaa ja miten. Suvin herkkyys ja lämpö on niin koskettavaa, että suosittelen ehdottomasti Suvin kursseja ja hoitoja.”
-Päivi

Hoidoista mietin täsmäsanoja; tasapainottava, avaava tarkoittaen tässä energian kulkua ja myös sitten sitä kautta voimaannuttava. Näitä asioita tarvitaan nykyaikana! Eläimesi ja sinun yhteytesi eläimiisi (luonto) antaa lisäboostia hoitoihin. Sinä kohtaat lämpimästi ja lempeästi, ymmärtäen. Jopa minä, joka yritän olla ”sulkku” (ts. harrastelen näitä asioita matalalla profiililla, ääntä pitämättä kovassa maailmassa) puhun kaikenlaista. Suosittelen.